Om Helmin & Sorgenfri

Om Helmin & Sorgenfri

Efter at have været indædte konkurrenter på især fodboldens transferjournalistik, gik Jesper Helmin og Søren Sorgenfri i 2020 sammen om at etablere forlaget Helmin & Sorgenfri med en ambition om at udgive sportsbøger, som tog sporten alvorligt.

Det er siden blevet til omkring 20 udgivelser, og det er planen, at der årligt skal udgives mellem otte og ti nye titler. Sporten vil stadig være i fokus, men bøger om livets andre gode ting, eksempelvis mad og rejser, er også en del af forlagets plan.

Jesper Helmin

Jesper har en fortid som chefredaktør på fodboldsitet bold.dk gennem ti år. Han var med til at rykke sitet fra en position langt nede på listen blandt danske medier, til nu at være i top fem.

I sin tid på bold.dk skrev Jesper næsten 50.000 artikler og dækkede i underkanten af 1.000 fodboldkampe i ind- og udland.

Søren Sorgenfri

Søren har tidligere været journalist på BT og Berlingske, ligesom han har været chefredaktør på fodboldmagasinet Clasico.

Søren har en stribe bøger bag sig, heriblandt Per Nielsens biografi. Han er nu blandt andet redaktør på YouSee's sportsapp Sport Inside.